Ny dato: kurator introduserer videoprogram

Velkommen til andre torsdagsvisning av videoprogrammet i utstillingen Bill Viola - Into the Light. I dag vil avdelingsdirektør og kurator av utstillingen Hanne Beate Ueland introdusere arbeidet The Passing (1991) i forkant av visningen i museets auditorium.

Som en del av utstillingen Bill Viola - Into the Light vises det i utstillingsperioden fire videoprogram med et utvalg av Bill Violas videoarbeider i museets auditorium. Flere av videoinstallasjonene i utstillingen har utspring i temaer og ideer som først utfolde seg i arbeidene i videoprogrammet.

Videoprogram 2:

The Passing, 1991
In memory of Wynne Lee Viola
Black and white, mono sound; 54:22 minutes

Informasjon om smittevernregler i forbindelse med COVID-19:

• Stavanger kunstmuseum  følger Helsedirektoratets retningslinjer for arrangementer.
  • Det er plass til 44 personer i vårt auditorium.
  • For å sikre rask smittesporing må alle kjøpe billett på forhånd. Dette gjelder også for publikumsgrupper som har gratis adgang til museet (barn, studenter og medlemmer av Venneforening og Kunstnerorganisasjoner).
  • Vi gjør oppmerksom på at det kan forekomme endringer i programmet som følge av COVID-19.
  • Vi ber publikum om å overholde generelle smittevernregler; hold minst en meter avstand til andre besøkende og to meter avstand til museets ansatte. Bruk håndsprit ved ankomst til museet og hold deg hjemme ved tegn på sykdom.

Foto: Bill Viola, Hatsu-Yume (First Dream), 1981, © Bill Viola Studio

kunst