Kunstlunsj: Yayoi Kusama: Fra surrealisme til selfiekunst

INFORMACJE O IMPREZIE

Den japanske kunstneren Yayoi Kusama (f. 1929) er kjent for prikkete mønstre og for sine fargerike, spektakulære installasjoner og skulpturer. Forståelsen av hennes kunstnerskap er ofte preget av biografiske lesninger, der kunstnerens egne erfaringer med psykisk uhelse har fått stor plass. I dette foredraget nyanserer kunsthistoriker og konservator Helga Nyman disse lesningene ved å se Kusamas kunstnerskap i lys av strømninger i 1960-tallets amerikanske kunstscene og ved å analysere de feministiske og institusjonskritiske strategiene som Kusama tok i bruk i sitt tidlige kunstnerskap.

Alle som vil komme må kjøpe billett på forhånd.

Billett inkludert lunsj:

Pga. smitteverntiltak er det begrenset kapasitet i kafeen. Dermed deles lunsjen inn i to grupper og du kan velge mellom to typer billetter.

1: Lunsj kl. 11.30 før foredraget kl. 12.

2: Lunsj kl. 12.30 etter foredraget kl. 12.

Med billetten som inkludert lunsj får du ett rundstykke og valgfri kaffe. Dette koster kr. 80 (inkl. 5 kr billettavgift).

Informasjon om smittevernregler i forbindelse med COVID-19:

• Stavanger kunstmuseum  følger Helsedirektoratets retningslinjer for arrangementer.
  • For å sikre rask smittesporing må alle kjøpe billett på forhånd, og alle billetter må være registrert med navn på personen som skal delta. Dette innebærer at det kun er mulig å bestille én billett om gangen. Dette gjelder også for publikumsgrupper som har gratis adgang til museet (barn, studenter og medlemmer av Venneforening og Kunstnerorganisasjoner).
  • Vi gjør oppmerksom på at det kan forekomme endringer i programmet som følge av COVID-19.
  • Vi ber publikum om å overholde generelle smittevernregler; hold minst en meter avstand og bruk håndsprit ved ankomst til museet. Hold deg hjemme ved tegn på sykdom.

Foto: Artwork "Narcissus Garden" by Yayoi Kusama in Park Inhotim, Brumadinho, Minas Gerais, Brazil

Restrykcje

Husk å holde 1 meters avstand.