page view image

EVENEMENTGEGEVENS
event image

Kuratorsamtale mellom Vibece Salthe og Emma Ridgway

De to kuratorene har samarbeidet i en årrekke for å lage utstillingen Ruth Asawa - Citizen of the Universe, som er den første museumsutstillingen med Ruth Asawa i Europa. Arbeidet har også resultert i boka Ruth Asawa - Citizen of the Universe utgitt på Thames & Hudson forlag.

Emma Ridgway er sjefkurator ved Modern Art Oxford. Vibece Salthe er seniorkurator ved Stavanger kunstmuseum.

I denne samtalen vil de to kuratorene dele erfaringer med utstillingsarbeidet og sin innsikt i Ruth Asawas kunstnerskap.

Samtalen holdes på engelsk.

Curator's talk: Vibece Salthe and Emma Ridgway

Emma Ridgway, Chief Curator for Modern Art Oxford and Vibece Salthe, senior curator at Stavanger kunstmuseum will discuss the concept of the first European exhibition of Ruth Asawa's art in this curators talk. The collaboration also led to the book Ruth Asawa - Citizen of the Universe published in collaboration with Thames & Hudson.

The talk will be in English.

PHOTO: Ruth Asawa - Citizen of the Universe at Modern Art Oxford. Photo Ben Westoby