Besøk utstillingen "I Skyene" sammen med kurator Inger Gudmundson

Velkommen til et helt spesielt besøk i utstillingen I skyene.

Du og 14 andre personer kan nå sammen med kurator Inger Gudmundson oppleve utstillingen. Besøket starter med at Inger holder en introduksjon om utstillingen før publikum får godt tid til å gå rundt å se. Hun tar gledelig imot spørsmål underveis.

I tillegg til å se utstillingen kan du kjøpe kaffe og scones og spise dette i museets kaffe eller ta med som take away.

For å overholde smittevernreglene må billetten og mat og kaffe bestilles på forhånd.

Maks 15 personer

Besøket varer 1.5 timer

We want to welcome you to a special visit in the exhibition In the Clouds.

Together with curator Inger Gudmundson you and 14 other people get to experience the exhibition. The visit starts with a short Norwegian introduction of the exhibition. Throughout the visit Inger happily answers your questions.

It will also be possible to buy coffee and a scone that you can eat in our museum café or take away.

To comply with the Norwegian Directorate of Health´s rules we only allow 15 people at a time and you must buy your ticket and coffee and scone beforehand online.

Max 15 people

1.5 hour visite