Babyomvisning i NONA: Se på meg!

Velkommen til babyomvisning i utstillingen NONA: Se på meg! sammen med museumspedagog Marie Skretting. Babyomvisning er en omvisning tilpasset deg som er i permisjon med barn opptil 1 år som ønsker litt kulturelt påfyll. Sammen med barna utforsker vi kunsten i et rolig tempo.

NONA: Se på meg!
Hvordan ser du ut når du er glad? Og hva skjer med kroppen din når du blir overrasket? Kroppsspråket forteller hvordan vi føler oss – eller hvordan vi ønsker å bli sett. I denne utstillingen kan du se bilder av mennesker i mange forskjellige situasjoner. Her er figurer som er blide, nysgjerrige, morsomme eller irriterte, som erter og vil ha oppmerksomhet, drømmer seg bort eller kler seg ut som noen andre. Du finner portretter og selvportretter, avtrykk av kroppen og et kunstverk du kan speile deg i.

NONA er barnas sted. Dette skaper en fin ramme for at vi kan gi deg som er i foreldrepermisjon litt kulturelt påfyll - i et miljø som garantert vil engasjere de minste.

Maks antall deltakere: 12 voksne med babyer

kunst